MyGoals

MyGoals auttaa selkeyttämään tavoitteita opinnoissa, työssä, hyvinvoinnissa ja raha-asioissa. Omien tavoitteiden kuvaaminen valokuvin ja/tai kirjoittamalla auttavat konkretisoimaan tavoitteet.

MyGoals on INKA-Satakunta -projektissa kehitetty mobiilisovellus, jossa on kolme osa-aluetta: Työ, Hyvinvointi ja Talous. Ilmaista MyGoals-sovellusta on helppo käyttää suomen tai englanninkielisenä. Sovellus perustuu ratkaisukeskeisen psykologian periaatteisiin ja hyödyntää NLP:stä tuttuja teemoja.

MyGoals konkretisoi henkilökohtaisia taitoja, kun käyttäjä lisää sovellukseen valokuvia ja sanoja osaamisestaan. Sovelluksen tekoälyominaisuus ehdottaa syötettyjen tietojen perusteella sopivia työ- ja/tai opiskelupaikkoja. Lisäksi se ehdottaa taitoja, joita kannattaisi kehittää. Sovelluksesta löytyy Kykyviisari-testi, joka antaa tietoa vahvuuksista ja kehityskohteista. Hyödylliset linkit ohjaavat nopeasti täsmäpalveluiden pariin.

MyGoals löytyy Android-puhelimiin Play-kaupasta. Tarvitset Google-tilin – kirjoita Play-kaupan hakukenttään Mygoals ja lataa sovellus. MyGoals sopii yksityishenkilölle tai työllistymistä edistävissä palveluissa toimiville asiantuntijoille. Kun olet käyttänyt palvelua, voit auttaa kehittämään sitä vastamaalla minikyselyyn tai sovelluksen linkistä. Sovellus on toteutettu yhteistyössä RoboAin, Digimielen, Headai Oy:n ja SAMKin kanssa.

INKA Satakunta -logo.  Headai -logo. Satakunnan ammattikorkeakoulu -logo.  RoboAi -logo.