Tapahtumat 2019

Paina otsikossa nähdäksesi tapahtuman sisällön.

16.12.2019 Hankeväen joulutapaaminen

INKA Satakunnan ja Ohjaamo Satakunnan tapaaminen yhteistyön laajentamisesta ja tulevan vuoden teemoista.

12.12.2019 Päin duunii-toimintapäivän keskustelut ja työpaja

Vuorovaikutusta ja hankkeen digipalveluiden esittelyä kansainvälisen taustan asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa Päin duunii-toimintapäivän työpajassa Yhteisötalo Otavassa.

11.12.2019 SATASIA-joulutapaaminen Postelli/Kankaanpää

SATASIA-asiakaskehittäjäryhmän jäsenet koolla pohtimassa vertaistuen merkitystä ja terveydenhuollon toimivaa yhteistyötä palveluprosesseissa.

21.11.2019 Artificial intelligence, robotics and digital services for the wellbeing of citizens -konferenssi

INKA Satakunta osallistui EESC:n Artificial intelligence, robotics and digital services for the wellbeing of citizens-konferenssitilaisuuteen. Ohjelmassa oli luentoja ja keskusteluja digitalisaatiosta, väestökehityksestä, työn murroksesta ja globalisaatiosta.

20.10.2019 Hankkeiden sparrauspäivä – hiotaan timantteja!

INKA kutsui koolle hanketoimijoita pohtimaan vaikuttavuutta, sen syntyä, viestintää ja todentamista eri hankkeissa. Asiantuntijana toimi Toni Pienonen, Crazy Town.

26.09.2019 Ai EventHUB for Health & Welfare

INKAn työpaja työllistymistä ja palveluohjausta edistävästä MyGoals-palvelusta hyvinvoinnin tekoäly ja robotiikka -ohjelman tilaisuudessa. (#hyteairo-ohjelma) Innovaatiopajoissa terveys- ja teknologiayritysten, tutkimuslaitosten ja oppilaitosten edustajat kehittelivät uusia digitaalisia palvelumalleja, joilla edistetään tekoälyn ja robotiikan hyödyntämistä.

03.-04.9.2019 Digikompassi-minityöpajat

Väestörekisterikeskuksen kehittämän Digikompassi-pelin ympärille rakentuvassa työpajassa keskusteltiin organisaatioiden kehittämistarpeista. Pelilliset työpajat järjestettiin Satakunnan työpajojen esimiehille, Satakunnan Yrittäjille ja Satakunnan yhdistystoimijoille sekä Satakuntalaisille työllistymistä edistäville hankkeille.

29.08.2019 Infotilaisuudet INKAn piloteista työllistymistä edistävissä palveluissa toimiville asiantuntijoille

INKA-hankkeessa pilotoitavien digi- ja valmennuspalvelujen esittelyt TE-toimistossa ja Crazy Townissa. Esittelijöinä BearIT, Headai ja Satakoulutus.

18.-19.07.2019 EU-hankkeita SuomiAreena Kansalaistorilla Porin Etelärannassa

INKAn MyGoals-sovelluksen esittelyä ja kehittämisvinkkien keruuta kohderyhmiltä Kansalaistori-tapahtumassa. Aste-, Kampus-Sote-, Ahkerasti yhdessä-, RoboAi-, ja Winkkari-hankkeiden tietoiskuja.

18.07.2019 INKA Satakunta SuomiAreenalla

INKA mukana SuomiAreenassa. Katso keskustelu Muutos on uusi normaali – oppimalla menestymme täältä

16.07.2019 Osaamisen tulevaisuus ja tekoäly (AI & Upskilling) – tilaisuus

Pilotoitavien palveluiden  esittely Osaamisen tulevaisuus ja tekoäly (AI & Upskilling) -tapahtumassa. Tilaisuuden isäntinä toimivat Harri Ketamo, Peter Vesterbacka. Keskustelijoina Pauliina Harrivaara Prizztechiltä ja Alexander Törnroth Teknologiateollisuuden AI-kiihdyttämöstä.

17.06.2019 Microcompetencies-esittelyt Säkylän Huovinrinteellä

INKA esitteli ja testautti Säkylän Huovinrinteellä varusmiespalvelusta kotiutuville Microcompentencies-palvelua HeadAin kanssa.

07.06.2019 Microcompetencies-työpaja Porin Ohjaamossa

Porin Ohjaamon kanssa yhteistyössä järjestetyssä työpajassa asiantuntijat ja palvelun käyttäjäkohderyhmät tutustuivat Microcompetencies-palveluun, jonka avulla voidaan tunnistaa osaamista ja löytää sopivia työpaikkoja.

05.06.2019 Asiakaskehittäjäryhmä SATASIA Porin Kirjurinluodon kesätapaaminen

SATASIA-kehittäjäryhmä pohti työelämän ja digitaalisten palveluiden tulevaisuutta ja tutustui Suomi.fi sekä INKAn MyGoals-palveluun.

06.05.2019 Osaamista ja työtä Satakuntaan – uusia keinoja kohti kohtaantoa -ajankohtaisfoorumi

INKAn järjestämä ajankohtaisfoorumi osaamisen tunnistamisesta, sen haasteista ja mahdollisuuksista työllistämispalveluiden kehittämisessä. Osaamista ja työtä Satakuntaan asiantuntija-alustus/Sanna Suomalainen-Ajanko ja Juha-Pekka Myllymäki.

11.04.2019 Hack the Work 2019-tapahtuma Tampereella

Hack the Work 2019 -tapahtumassa yhteiskehitettiin työllistymistä edistäviä palveluita ja haettiin uusia ratkaisuja ammattilaisten ja palveluntuottajien työn tueksi.

04.04.2019 Tehoa palveluihin ja työllistämiseen -asiantuntijafoorumi

Foorumissa esiteltiin maakunnallisten työllistämispalveluiden ajankohtaiskatsaus ja pohditiin hyviä käytäntöjä Ohjaamo- ja TYP-työhön. Työllistymistä edistävien palveluiden ja alueellisten kokeilujen vaikuttavuutta ja rajapintojen toimivuutta pohdittiin työllisyysasintuntija Mikko Kesän johdolla.

03.04.2019 SATASIA-asiakaskehittäjä-haastattelut Kankaanpäässä

Kehittäjäryhmän pohdintaa aiheista Kolmannen sektorin tarjoamat mahdollisuudet, Digitaalisuus, Työvoimapula ja maahanmuutto sekä Aktiivimalli.

27.03.2019 ja 08.05.2019 Maahanmuuttajien palvelut kasvu- ja sotepalvelujen yhteistyönä-tilaisuudet

27.3.2019 Kasvu- ja sotepalvelujen yhteistyönä järjestettiin tilaisuus maahanmuuttajien palvelujen tulevaisuudesta Satakunnassa. Asiantuntijoina Päivi Laine, palvelujohtaja Satakunnan TE-toimistosta ja hyvinvoinnin suunnittelija Piia Astila Satasairaalasta.

8.5. 2019 Luomme yhdessä perustaa maakunnallisille maahanmuuttajien palveluille- tilaisuus. Päivän puheenjohtajina toimivat Heli Toroska sosiaalialan osaamiskeskus Pikassoksesta ja Su Ran Kim Porin Perusturvasta. Esittelyssä olivat myös Tampereenja Turun palvelut ulkomaalaistaustaisille.

05.03.2019 Asiakaskehittäjäryhmä SATASIA-toiminnan aloituspalaveri

Asiakaskehittäjäryhmän toiminta starttasi aiheella Palveluja ihmiseltä ihmiselle – vertaistuki tehokkaampaan käyttöön keskustelutilaisuudella. Teemoina olivat digitalisoitunut palvelupolku, palveluohjauksen merkitys, palvelutarpeen kohtaanto ja positiivinen asiakkaan kohtaaminen.

07.02.2019 Markkinavuoropuhelu-tilaisuus

INKA Satakunnan markkinavuoropuhelu-tilaisuus kokosi valmennus- ja digipalvelujen palveluntuottajia, henkilöstövuokrausyrityksiä, viranomaisia, oppilaitoksia sekä etujärjestöjen ja kolmannen sektorin edustajia keskustelemaan ajankohtaisista aiheista.  Teemoina olivat mm. digipalvelut. työhönvalmennuksen palkkiomallit, verkostoyhteistyön kehittäminen sekä asiakkaiden rooli palveluiden kehittämisessä.

17.01.2019 Digi & Työllisyys -aamupäivä

Tapahtumassa tutustuttiin uusiin työllistymistä ja hyvinvointia edistäviin digitaalisiin palveluihin ja kerättiin uusia ideoita  asiakkaiden tuen tarpeen tunnistamiseen, palveluohjaukseen ja motivointiin.